Ben jij één van de toekomstige Moeders voor Moeders?

Als je een kinderwens hebt zit je vaak met duizend-en-één vragen. Je kunt dan online op zoek gaan naar informatie, een afspraak maken met je huisarts of met een verloskundige in jouw woonplaats. Steeds meer verloskundige praktijken hebben een zogenaamd kinderwensspreekuur. Het doel van zo'n kinderwensspreekuur is om jou en je partner zo gezond mogelijk aan een zwangerschap te laten beginnen. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over voeding en lifestyle, medicijngebruik en eventuele risicofactoren in de familie. Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan centraal tijdens het spreekuur.

Sara

Natuurlijk hoop je dat je snel zwanger bent, maar wat als een zwangerschap toch langer op zich laat wachten dan gewenst? Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende behandelingen die de natuur dan een handje kunnen helpen. Bij deze behandelingen maken artsen vaak gebruik van medicijnen die de vruchtbaarheid bevorderen. Daarom zamelt Moeders voor Moeders urine in van prilzwangere vrouwen. Deze urine bevat namelijk het hCG-hormoon. Van dit hormoon worden medicijnen gemaakt die ervoor zorgen dat er een eisprong optreedt.

Hoe werkt het?

Als je zwanger bent kun je je aanmelden tot en met de 11e week van je zwangerschap. Deelnemen kan van de 6e tot en met de 16e week. Hoe meedoen precies werkt, kun je bekijken in onderstaande animatie. 

Ben je al zwanger en wil je graag helpen? Meld je dan aan via het online aanmeldformulier of bel 088 - 278 0000. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 16.00 uur.

 

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1