Bijzonder boek van Susan Smit

‘Zwanger met lichaam en ziel’ Waarschijnlijk ken je Susan Smit wel: schrijfster van romans en boeken over persoonlijke groei. Ze schreef ook een boek over de spirituele kant van zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Ze vertelde ons hoe ze daartoe is gekomen…

Nico Kroon Zwanger 6

Toen ik zwanger raakte van mijn eerste kindje, viel me op hoeveel er te lezen viel over rauwmelksekaasjes en de ontwikkeling van het kindje, en hoe weinig over de mystieke kant van zwanger zijn. Ik begon dingen uit te zoeken, te ervaren en op te schrijven en vanaf maand vier was het me duidelijk dat er naast een kindje in mijn buik, een boek begon te groeien in mijn hoofd. Inmiddels ben ik bijna aan het einde van mijn tweede zwangerschap en mag ik het allemaal weer ervaren.

Zwanger zijn en leven geven is een grootse ervaring. Een zwangerschap is, behalve heel aards en fysiek, ook uiterst spiritueel. Ze opent je, brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegt je grenzen, maakt je kwetsbaar en krachtig.

Zwangerschap kan een periode van persoonlijke groei zijn - mits je het bewust doorleeft. Je kunt in contact komen met de hemelse en aardse krachten die in jou werken en het wonder van het leven intenser en bewuster ervaren dan ooit. Als je het toestaat kunnen het negen van de meest miraculeuze, verbazingwekkende, mysterieuze en leerzame maanden van je leven zijn. Zwangerschap is een spirituele oefening. Een snelcursus in acceptatie, loslaten, overgave, aandachtig en bewust zijn, weten wie je bent en wat het leven inhoudt.

Ik heb ervaren dat het ongeboren kind een bewuste ziel is, waarmee je tijdens de zwangerschap en zelfs ervoor op intuïtief of telepathisch niveau contact kunt leggen, zonder dat je daar speciale gaven voor hoeft te hebben. Ook tijdens de bevalling kun je contact leggen en houden. Dat zou ik iedere zwangere vrouw zo gunnen.

Sinds de geboorte van mijn dochter Linde voel ik nog duidelijker dat zij niet slechts het product van het DNA van haar ouders is, maar een ziel die door mij heen is gekomen om een leven te leiden met eigen doelen en lessen.

Susan Smit

Zwanger met lichaam en ziel
Paperback: 208 blz.
Prijs: € 17,50
ISBN 978 90 488 0996 7
NUR 850

Fotografie: Nico Kroon

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1