Enkele praktische tips

01 Flesjes

Het is heel erg belangrijk dat je de deksels van de flessen altijd stevig dichtdraait. Dat voorkomt lekkages bij het vervoer en dat is wel zo prettig. En..... alle beetjes helpen! Wist je trouwens dat ál je urine welkom is? Dus niet alleen je ochtendurine!

Wij vragen je liever geen briefjes met bijvoorbeeld een boodschap voor de chauffeur op de krat of flessen te plakken. Dit kan namelijk bij het omspoelen van de flessen verstopping veroorzaken in de fabriek.

Het is beter om, wanneer je vragen hebt of bijvoorbeeld vakantie wilt doorgeven, telefonisch contact met ons op te nemen via 088 - 278 0000 (bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur) of stuur een e-mail naar info@moedersvoormoeders.nl.

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1