Maatregelen n.a.v. het coronavirus

Het coronavirus houdt de gemoederen in ons land flink bezig. Ook bij Moeders voor Moeders zijn we alert en nemen we de maatregelen die nodig zijn om de urine op een veilige en verantwoorde wijze in te blijven zamelen.

01 Flessen

De afgelopen weken hebben we de risico’s in kaart gebracht ten aanzien van de veiligheid van het hCG-hormoon dat wij isoleren uit de urine van de deelneemsters aan Moeders voor Moeders. Gebleken is dat wanneer een deelneemster besmet zou zijn met het coronavirus de veiligheid van het hCG eindproduct in het geheel niet in het geding is.

We hebben echter besloten om bij deelneemsters die besmet zijn met het coronavirus of die gezinsleden hebben die besmet zijn, de deelname stop te zetten om mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen. De veiligheid en de gezondheid van onze deelneemsters en chauffeurs staan immers voorop!

We vragen je hierbij dan ook om, indien je zelf besmet bent of in geval één van je gezinsleden besmet is met het coronavirus, dit per e-mail aan ons door te geven via info@moedersvoormoeders.nl. We zullen vervolgens contact met je opnemen om de beëindiging van jouw deelname in gang te zetten.

 Zijn jij en je gezinsleden niet besmet?

Dan kan je je deelname gewoon voortzetten. Om de continuïteit van het transport te kunnen waarborgen hebben wij de ophaaltijden verruimd van 8.00 tot 19.00 uur (i.p.v. 18.00 uur). Voor de deelneemsters in Amsterdam en Utrecht waar de kratjes in de avonduren worden gewisseld, blijft de ophaaltijd tussen 18.30 en 21.00 uur. Je ontvangt op je reguliere ophaaldag een e-mail met daarin aangegeven binnen welk tijdslot de chauffeur de kratjes komt wisselen. Uiteraard houden onze chauffeurs zich aan de richtlijnen ten aanzien van de noodzakelijke hygiëne.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, stuur dan een e-mail naar info@moedersvoormoeders.nl of stel je vraag via het contactformulier op onze website.

We hopen op je begrip. Let goed op jezelf en je naasten!

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1