Must have app - Contraction calculator

Een handige app voor als de bevalling zich aandient: Contraction calculator. Hiermee hou je de duur van je weeën en de tijd die ertussen zit eenvoudig bij.

10 App

Je verloskundige zal je straks precies vertellen wanneer je kunt bellen om aan te geven dat je bevalling is begonnen. Meestal is dit wanneer de weeën pijnlijk zijn en 1 tot 1,5 minuut aanhouden met een tussenpoos van 3 minuten. Maar jeetje, hoe hou je dat bij in die toestand?! Daar is Contraction calculator dus voor.

Druk op de knop
Als je een wee hebt, druk je op de knop. De app houdt dan precies bij hoe lang deze wee duurt. Stopt de wee? Druk weer op de knop en de app stopt met het meten van de tijd, maar begint ook direct met het meten van de tussenpoos. Bij de volgende wee druk je weer op de knop. En zo door… tót je eindelijk mag bellen! Niet meer rekenen en gokken dus, maar een handig overzicht van de laatste 5 weeën en de tussenpozes. En ook als je vliezen breken, kun je dit aan de app ‘vertellen’ met een simpele druk op een knop. Handig toch?

Zoek op ‘Contraction calculator’ en je komt de app vanzelf tegen, voor iPhone en Android.

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1