Sta even stil en geniet…

Zwanger ben je maar een beperkte periode in je leven. Het is daarom goed om af en toe even bewust stil te staan bij het feit dat er in jouw buik nieuw leven groeit. En dat jij straks een nieuw mens(je) op de wereld gaat zetten, wiens leven begon in jouw buik. Hoe speciaal is dat?

Zwanger

Meestal ga je als zwangere vrouw gewoon door met de dingen van alledag: werk, huishoudelijke zaken, misschien de zorg voor de kinderen die je al hebt, sociale activiteiten, soms ook nog sporten... Dat is prima natuurlijk. Maar neem af en toe ook een moment om alleen of samen met je partner te genieten van het feit dat jullie een baby krijgen!

Ga bijvoorbeeld even samen op de bank zitten en fantaseer over hoe je kind eruit zal zien. Of wat voor karakter hij of zij zal hebben. Zoals gezegd: zwanger ben je niet vaak in je leven. Straks (of misschien nu al) ga jij je kindje daadwerkelijk voelen bewegen in je buik. Voor veel vrouwen komt dan het besef dat er echt ‘leven’ groeit. En het is een voorrecht dat je dat mee mag maken. Genieten dus!

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1