Tijd voor jezelf (én een paar films!)

Oke, laat de boel maar even de boel. Nu is het tijd voor jou! En de bank. En een paar heerlijke films. We hebben namelijk enkele leuke zwangerschapsfilms voor je op een rij gezet. Genieten!

05 Films Klein

What to expect when you’re expecting
Het boek heb je misschien al gelezen, maar de film mag je ook niet missen. Je volgt een aantal stelletjes die zich voorbereiden op het ouderschap. En hoe! De cast en de hilarische trailer van deze film spreken voor zich. Een echte must see!
Bekijk de trailer op YouTube

Away we go
Het gebeurt vaker dan je denkt: dat er een kindje op komst is, maar dat de ouders nog geen idee hebben waar ze hem of haar willen opvoeden. De oplossing: je maakt gewoon een roadtrip langs al je vrienden en familie door heel het land. Het stel in deze film komt er zo langzaam achter hoe ze hun kindje willen opvoeden, en waar. Een ontroerende film met een geweldige soundtrack.
Bekijk de trailer op YouTube

Juno
De 16-jarige Juno raakt per ongeluk zwanger van haar vriendje en besluit het kind ter adoptie op te geven aan een stel dat onvruchtbaar is. Tijdens de zwangerschap bouwt ze een band op met de aanstaande adoptieouders, terwijl de relatie met de vader van haar kind moeizaam verloopt. Een film met mooie muziek, aparte humor en een interessante kijk op verschillende relaties.
Bekijk de trailer op YouTube 

Knocked up
Een jongen versiert een meisje in de kroeg, duikt met haar het bed in en… oeps, maakt haar zwanger. De hoofdpersonages in deze film besluiten de baby te houden, ondanks het feit dat ze elkaar totaal niet kennen. Deze grappige film laat zien hoe lastig het kan zijn om je goed voor te bereiden op de komst van je kindje en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken.
Bekijk de trailer op YouTube

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1