Veel gestelde vragen over je deelname

Als je tijdens je deelname vragen of opmerkingen hebt kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 088 - 278 0000 of stuur een email naar info@moedersvoormoeders.nl. Om het je gemakkelijk te maken hebben we alvast de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Sara Moeders

Wat te doen als......

… ik vergeten ben de flessen klaar te zetten voor de chauffeur?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je vergeet de flessen klaar te zetten voor de chauffeur. Dit is helemaal niet erg. In elke fles zit namelijk een heel klein beetje conserveringsmiddel waardoor de kwaliteit van de urine en het hCG-hormoon goed blijft. Je kunt de volle flessen dus gewoon bewaren tot de volgende wisseldag. Bewaar de flessen wel het liefst op een koele plaats, dus niet bij de verwarming of in de zon.
Uiteraard is het niet nodig om de flessen in de koelkast te bewaren ;). 

TIP: download de Moeders voor Moeders app gratis via Appstore (iOS) of Playstore (Android) en stel een notificatie in zodat je iedere week wordt herinnert aan het klaarzetten van de flessen.

… ik een kapotte fles heb ontvangen?

Het komt heel soms voor dat een fles kapot onze fabriek verlaat. Dit vinden we uiteraard heel erg vervelend. Wij vragen je om in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We maken dan een afspraak om de kapotte fles apart bij je op te halen, zodat deze niet meer in de roulatie terecht komt. Geef een kapotte fles dus niet gewoon mee terug aan de chauffeur. Ook niet met een briefje erop met de tekst “kapotte fles”. Het briefje wordt in onze fabriek waarschijnlijk niet opgemerkt en kan mogelijk verstopping veroorzaken in de spoelmachine. 

 … ik vieze flessen en/of krat heb ontvangen?

Ook dit komt soms voor en vinden we net zo vervelend als een kapotte fles. We vragen je ook in dit geval contact met ons op te nemen. We maken dan een afspraak om de flessen en/of krat zo snel mogelijk om te ruilen.

… ik niet alle flessen gevuld krijg?

Het is natuurlijk geen enkel probleem als niet elke fles (helemaal) gevuld is. Wij zijn heel blij met alle urine die je voor ons opvangt. We vragen je wel om elke week alle flessen, zowel de volle als de lege, in het kratje klaar te zetten voor de chauffeur.

… ik tijdens mijn deelname medicijnen moet gaan gebruiken, zoals bijvoorbeeld antibiotica?

Het gebruik van antibiotica is in de meeste gevallen geen enkel probleem uitgezonderd bij een blaasontsteking of een nierontsteking. Lees hierover meer bij de volgende vraag.

… ik tijdens mijn deelname een blaasontsteking, nierontsteking of schimmelinfectie krijg?

Een schimmelinfectie heeft geen invloed op de kwaliteit van je urine waardoor je je urine gewoon kunt blijven opvangen. 
In het geval van een blaasontsteking of nierontsteking moet je je deelname (tijdelijk) stoppen. We vragen je in dat geval zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons opnemen. De telefoniste zal je vervolgens uitleg geven over het verdere verloop van je deelname.

… mijn uitgerekende datum aangepast wordt?

Als tijdens je deelname blijkt dat je korter of langer zwanger bent, dan kun je dit telefonisch of per email aan ons doorgeven. We zullen dan je gegevens aanpassen in ons systeem. In de meeste gevallen wijzigt in dit geval ook de datum van je laatste ophaaldag. 

... er op mijn laatste ophaaldag toch een kratje met flessen wordt neergezet?

Als je per abuis toch een krat hebt ontvangen op de laatste ophaaldag, laat het ons dan even weten. We zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij je wordt opgehaald.

… als ik mijn deelname voortijdig moet / wil beëindigen?

Als je je deelname voortijdig moet of wilt beëindigen dan kun je dit telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur.

 

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1