Wat beweegt jou?

Fit blijven doe je door voldoende te bewegen; door te sporten of dagelijks een wandelingetje te maken. Er zijn ook verschillende cursussen en programma’s die je als zwangere vrouw kunt volgen om even heel bewust bezig te zijn met het wonder in je buik. Of om je goed voor te bereiden op wat straks komen gaat: de bevalling. Yoga, zwangerschapsgym, fitness, zwemmen, haptonomie… wat beweegt jou eigenlijk?

09 Yoga Klein

Waar je als zwangere vrouw de voorkeur aan geeft, is natuurlijk erg persoonlijk. Sommigen zweren bij de rust van yoga, anderen kiezen voor de verlichting van zwangerschapszwemmen, omdat je dan minder last hebt van je zwaarder wordende buik.

Weeën opvangen
Kies wat bij jou past. Wel is het fijn als je weet hoe je straks goed je weeën kunt opvangen. Ademhalingstechnieken helpen hierbij, net als diverse houdingen die de weeën kunnen verlichten.


Gefocust
En weet je wat eigenlijk nog het mooist is? Waar je ook voor kiest: je bent op een vast tijdstip in de week volledig gefocust op de komst van je kind. En dat in gezelschap van ‘medezwangeren’ die met precies hetzelfde bezig zijn. Dat voelt altijd goed!

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1